Sponsorer

Vi har mange lojale sponsorer som støtter Midtbygdens IL, både små og store, lokale og eksterne. Alle er like viktige for oss. Idrettslaget har hatt en positiv utvikling helt siden oppstarten tilbake i 1936, og ønsker å være en breddeklubb og beste plassen å være for barn og unge i nærmiljøet. Med godt over 800 personer som er tilknyttet idrettslaget er vi en bærebjelke i lokalmiljøet, og ved hjelp av våre sponsorer kan vi fortsette å bygge idrettslaget stein for stein på en sunn og forsvarlig måte. Tusen takk til alle som bidrar!

Her er en oversikt over våre største sponsorer:

Comrod

Comrod er et internasjonalt selskap som designer og produserer militære antenner, maritime antenner, teleskop- og leddmaster, strømsforsyninger og batteriladere. Selskapet leverer primært til forsvarsindustrien, men også til andre maritime og kommersielle programmer.  Produktene som leveres er innovative, har høy kvalitet og holdbarhet.

Aibel

Aibel er et ledende serviceselskap i olje- og gassindustrien. Selskapet er også etablert innen fornybar energi. Rundt 4.300 medarbeidere er engasjert i arbeid på land og offshore. Hovedkontoret til Aibel ligger på Forus, like utenfor Stavanger.

TF Regnskap

Tau og Forsand Regnskap ble etablert i 1996, og kundemassen består idag av alt fra personlige selskaper til større aksjeselskaper med omsetning på titalls millioner kroner. Firmaet har også en betydelig kundemasse innen landbruk. TF Regnskap satser på kvalitet og høy kompetanse for å kunne ivareta kundenes behov på best mulig måte.

Rema 1000 Tau

Rema 1000 på Tau er din lokale dagligvarebutikk som tilbyr de laveste prisene året rundt. Vi er stolt sponsor av Midtbygdens IL og er en naturlig bidragsyter av sunn mat og drikke til alle arrangementer i regi av idrettslaget.

Kabura Software

Kabura er en softwarepakke som består av en rekke produkter, alt fra publisering av nettsider og bookingsystem til små og smarte applikasjoner som nyhetsbrev og påmeldingshåndtering. Kabura software gjør hverdagen enklere for deg! Programvaren er utviklet av iTLøsninger, som er totalleverandør innen IKT, informasjon- og kommunikasjonsteknologi, med fokus på fremtidsrettede, scalerbare og stabile løsninger.

Selskapet holder til rett ved Hafrsfjord bro, på grensen mellom Stavanger og Sola.

Ryfylke Trelast

Vi bygger folks drømmer! Ryfylke Trelast ble etablert i 1946 og er den største totalleverandøren av byggetjenester på Strandalandet, både når det kommer til bolig og byggevarer. Vi har egne byggefelt, tomter, hytteområder, boligprosjekter og konsepter. Med våre 46 ansatte sikrer vi kunden den beste løsningen gjennom kompetanse, trygg gjennomføring og et tett samarbeid med våre underleverandører og partnere.

Fiskå Mølle

Fiskå Mølle er leverandør av kraftfôr og kunnskap, og leverer driftsmidler av høyeste kvalitet. Valg av riktig kraftfôr og fôrplan er viktig for at du skal nå dine mål. Derfor har vi dedikerte rådgivere på hvert fagområde, slik at du får riktig fôr til dine dyr. Det skal lønne seg å velge spisskompetanse.

Westcontrol

Westcontrol har mange års erfaring i utvikling og produksjon av elektronikkbaserte løsninger. Westcontrol er et systemhus som ut fra en ide kan designe, utvikle og produsere nye produkter til de fleste bransjer og anvendelser. Produkter som er produsert hos oss kan du finne i din egen stue, i et helikopter, på en skipsbro eller dypt nede i en oljebrønn! Hovedkontoret vårt ligger på Tau, så du er hjertelig velkommen innom for en prat!