Grasrotandelen: Slik kan du støtte oss

Midtbygdens IL vil først og fremst takke alle grasrotgivere som allerede støtter oss gjennom Grasrotandelen, takket være dere får vi et større handlingsrom til å drifte klubben vår på en god måte, og medlemmene får bedre rammevilkår for treningen sin gjennom bedre utstyr og oppgraderte fasiliteter.

Samtidig vil vi oppfordre alle som foreløpig ikke er grasrotgivere til Midtbygdens IL, være seg medlemmer, mammaer, pappaer, besteforeldre, oldeforeldre, tanter, onkler og dårlig venner til å støtte oss gjennom Grasrotandelen. Dette er en svært enkel dugnad, du støtter oss hver gang du spiller på Norsk Tipping. Så lenge du har registrert deg, så går resten automatisk. Og det går ikke ut over din egen innsats, eller premier, du beholder alt selv 🙂

Midlene vi mottar gjennom Grasrotandelen går utelukkende til breddeidrett i klubben. Vi trenger all den støtte vi kan få for å fremme sunn idrett, trygt treningsmiljø og gode holdninger til idrettslagets unge gutter og jenter. Midtbygdens IL er viktig for nærmiljøet. Det ligger mye dugnad bak å drive et idrettslag. Grasrotandelen erstatter inntekter som idrettslaget har hatt tidligere, og er et kjærkomment og til dels nødvendig bidrag i den lille klubbkassa vår. Helt siden oppstarten i 2009 har vi fått flere og flere giver til Grasrotandelen, og i 2016 hadde vi 321 bidragsytere som totalt bidro med nesten 200 000 kroner til klubben! Tusen hjertelig takk!

Hvordan gi Grasrotandelen til Midtbygdens IL

Du må knytte Midtbygdens IL opp mot spillerkortet ditt. Det kan du gjøre når som helst – jo før, jo bedre. Du kan gjøre det på én av følgende måter:

1. Hos en spillerkommisjonær: Gi kommisjonæren beskjed om at du vil støtte MIDTBYGDENS IL, organisasjonsnummer 974 337 932. Husk å ha med spillerkortet ditt når du gjør dette.

2. Via SMS: Send tekstmelding: GRASROTANDELEN 974 337 932 til telefonnummer 2020 (tjenesten er helt gratis).

3. Via internett: Gå inn på www.grasrotandelen.no eller www.norsk-tipping.no og velg Midtbygdens IL, organisasjonsnummer 974 337 932.

Mer informasjon finnes på www.grasrotandelen.no. Takk for at du støtter Midtbygdens IL via grasrotandelen! Via websiden til grasrotandelen kan du også se hvor mange som har gitt sin støtte til idrettslaget og hvor mye som er kommet inn.

Hva er Grasrotandelen

Overskuddet til Norsk Tipping går alltid til samfunnsnyttige formål. Grasrotandelen gir deg som spiller en medbestemmelsesrett til å velge hva eller hvem noe av overskuddet skal gå til. Dette gjør du ved å velge hvilket lag eller forening som mottar fem prosent av din spilleinnsats. La oss for eksempel spiller for 1000 kroner totalt på Norsk Tipping i løpet av et år. Da har du samtidig gitt 50 kroner til din klubb, som forhåpentligvis er Midtbygdens IL. Grasrotandelen tar ikke prosenter fra dine premier selvfølgelig, de er dine!

Grasrotandelen gjelder stort sett for alle tilgjengelige spill på Norsk Tipping, unntakene er fysiske Flax-lodd, Belago og Extra. Du kan bytte mottaker av din Grasrotandel når du selv ønsker, og så ofte du vil. Straks du har byttet, vil den nye grasrotmottageren få grasrotmidler.

For å delta i Grasrotandelen må du være registrert kunde hos Norsk Tipping. Du kan knytte deg til en grasrotmottaker når du er logget inn på din side på norsktipping.no eller via app’en, eller du kan sette dette opp og få hjelp hos en av våre kommisjonærer. Du kan også sende SMS Grasrotandelen “org.nr” til 2020. Denne tjenesten er helt gratis.